Idrett for alle – hele livet

Sykling

TreningstiderTerrengsykkelskoleAktiviteterGruppestyre sykling

Gjennom sommersesongen har vi flere treningsaktiviteter, samt felles treningsturer og ritt vi deltar på. En suksess i mange år er den årlige treningsleiren på Mallorca

Vi har en rekke tilbud til våre medlemmer gjennom hele året. Vintertrening med spinning to dager i uken, samt egen innetrening for barn/ungdom. Det er også en del felles turer lørdag og søndag om vær og føre tillater det. Spinning er inkludert i medlemskapet for våre medlemmer.

Som medlem i IL Norodd får du også muligheten til å tegne helårslisens. Lisensen dekker blant annet forsikring under trening (både organisert og privat) samt under ritt med tidtaking.

Lisens

Hvem trenger lisens? Alle som skal sykle ritt med tidtaking trenger en lisens. Lisensen inneholder bla. ulykkesforsikring. Alle over 13 år bør ha lisens ved deltakelse på trening Man kan enten kjøpe en helårslisens eller tegne engangslisens for hvert ritt. Skal du sykle mer en 3 ritt, så er det rimeligere å kjøpe en helårslisens fremfor lisens til hvert ritt.

Forsikring med helårslisens Med en helårslisens får du også en forsikring som dekker deg for skader du pådrar deg ved sykling, både på organisert trening og på fritiden. Les mer om forsikringsdelen av det å ha helårslisens på sidene til Norges Cykleforbund.

Hva gjør du for å få lisens?

  1. Du må være medlem og ha betalt medlemskap og treningsavgift IL Norodd sykkel (Landevei eller Terreng).
  2. Gå inn på NCF lisensregistrering
  3. Deretter vil du motta en faktura per e-post.
  4. Når betalingen er registrert sender NCF lisensforespørselen din til klubben som da godkjenner denne dersom du har betalt medlemsavgiften (se punkt 1).
  5. For satser og annen info om lisens, se Norges Cykleforbund .