Idrett for alle – hele livet

Norodd stravaløp 2021

Oppdatert 22.06.21: Vi forlenger stravaløpet til å vare ut juli måned. Varighet blir da altså fra 12. juni til og med lørdag 31. juli!

Oppdatert 17.06.21: Skulle man mot formodning ikke ble registrert på stravasegmentet, eller at man ikke har/bruker Strava, kan man sende inn at man har deltatt manuelt på e-post til friidrett@norodd.no. Ta med navn på løper(e), dato, hvilket løp og eventuelt tid.

Ettersom det fortsatt er stor usikkerhet rundt arrangement, og det skjer avlysninger og utsettelser på kort varsel, ønsker IL Norodd sammen med våre sponsorer Sparebanken Møre og NEAS å arrangere et alternativt løp med bruk av appen Strava også i år for alle som ønsker å delta. Datoen blir 12. juni – 31. juli 27. juni, og det er satt opp fire ulike distanser fordelt på byens land.

Fortell gjerne andre at du skal delta ved å trykke skal på Facebook-arrangementet: https://fb.me/e/2brUterEl

Norodd 3 km – Innlandet

Link til 3 km-løypa på Strava: https://www.strava.com/segments/28656557

Kartutsnitt

Ny av året. Start ved Skjerva, bortover til Skjærvaveien og opp Blåskjellveien. Så ned til butikken og følger Heinsagata ned til Hønbukta, forbi Thon, gjennom Sjursvika til Jutvika, tar av fra Sørsundveien til naustene ved Jonassenskjerva før man kommer til mål ved det kommunale toalettet i Skjerva.

Norodd 5 km – Gomalandet og Kirklandet

Link til 5 km-løypa på Strava: https://www.strava.com/segments/23541789

Kartutsnitt

Start ved Nordvesthallen, rundt Atlanten videregående skole, opp til Dalabukta, videre ned Laksvågen, rundt ny gangtrase i Karihola mot Brunsvikveien, deretter Dalabrekka til Dalaveien med målgang ved Arena Nordvest. Deler av løypa er merket.

Norodd 10 km – Nordlandet

Link til 10 km-løypa på Strava: https://www.strava.com/segments/23660253

Kartutsnitt

Start ved Dahlehallen, svipptur ned mot rundkjøringa/snuplassen i Gløsvågen og deretter rundt Kvernberget via flyplassen og forbi Dahlehallen igjen og målgang 3-400 m forbi startpunkt. Deler av løypa er merket.

Norodd halvmaraton – Frei

Link til halvmaraton-løypa på Strava: https://www.strava.com/segments/28795646

Kartutsnitt

Ny av året. Start ved Omsundveien, følger denne og inn på Kvalvikveien. Fortsetter rundt Frei langs fylkesveien, følger Rastarkalvvegen fra Frei kirke, opp Flatsetbakken, og følger gangveien langs riksveien fra Storbakken til mål ved Bolgademningen.

Praktisk informasjon

Hvordan delta

For å delta må man bruke appen Strava, som kan lastes ned i App store eller Play butikk (eventuelt se www.strava.com). Appen er helt gratis å bruke.

Når man har lastet ned appen og registrert seg der, er man klar til å delta i konkurransen. Når man skal gjennomføre et løp, starter du Strava-appen før start og avslutter den etter du er ferdig med løpet. Tiden blir da automatisk registrert i appen fra startstreken til målstreken på oppgitte løype (segment).

Man kan bruke så mange forsøk som man ønsker, og vi oppfordrer alle til å prøve løypene flere ganger.

Premier

De tre raskeste menn og kvinner for hver distanse blir premiert med gavekort fra Intersport. Det vil også bli trukket ut tre tilfeldige deltakere som premieres for hver distanse.

Strava

Norodd er også opprettet som klubb på Strava, og da henholdsvis én klubb for friidrett/løping og én for sykling.

IL Norodd friidrett på Strava: https://www.strava.com/clubs/il-norodd-friidrett

IL Norodd sykkel på Strava: https://www.strava.com/clubs/il-norodd-sykkel

Run for fun