Idrett for alle – hele livet

Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen fordeler Norsk Tippings kunder store beløp til lokale klubber og foreninger. Kundene bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av spillinnsatsen deres. Pr. i dag er det 106 grasrotgivere som støtter IL Norodd, og vi er veldig takknemlige for alle og enhver!

Er du kunde hos Norsk Tipping og ønsker å gi ditt bidrag gjennom Grasrotandelen til IL Norodd så kan dette gjøres på Norsk Tippings hjemmesider: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/985199000. Verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres, mens du er med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Og skulle du være Norsk Tipping-kunde og ikke grasrotgiver vil vi uansett oppfordre deg til å bli dette – også om du skulle velge å gi ditt bidrag til et annet lag eller forening enn oss. Det fortjener frivilligheten!

Statistikken viser totalt opptjente grasrotmidler og antall spillere for IL Norodd og er i inneværende periode oppdatert per forrige dag. For allerede avsluttede perioder vises status for periodens utløp.

Grasrotandelen IL Norodd