Idrett for alle – hele livet
Idrett for alle – hele livet

Kristiansund havmaraton

En løpefestival i Kristiansund hvor vi ønsker å by på en annerledes og unik løpsopplevelse – langs kaianlegg og maritimt miljø, over svaberg og gjennom kystlynghei i flomålet mens bølgene slår inn over land og sjøsprøyten står. Hold av lørdag 2. juli 2022!

Arrangementet ligger på rippel.run med gpx-filer: https://rippel.run/event/1f69aef9-2b51-4bd6-8108-0ec19a2cfeb9

Praktisk informasjon

Aktiv- og mosjonsklasse

Løpefestivalen vil ha en lavterskelprofil med et ønske og mål om at alle skal med, med en aktivklasse og en mosjonsklasse – begge med tidtaking.

Vi planlegger for at arrangementet kan gjennomføres uten koronarestriksjoner, men skulle det være koronaregler og -anbefalinger i juli så vil det bli tilpasninger og justeringer i henhold til disse.

Priser og påmelding

DistansePrisStarttidspunkt
Havmaraton (21 km)kr 250*2. juli kl. 10:00
10 kmkr 250*2. juli kl. 11:00
5 kmkr 250*2. juli kl. 11:30
barneløp (ca. 600 m)kr 602. juli kl. 10:30
(* engangslisens på kr 30 tilkommer om man ikke har helårslisens.)

Valgfri bankett i Kulturfabrikken på kvelden m/ matservering: 360 kr.

Påmelding for både løp og bankett gjøres hos EQ Timing her: ….

Lag-/bedriftskonkurranse

Det er lagkonkurranse på alle distanser, totalt 3 lagkonkurranser, og man kan delta i lagkonkurransen i tillegg til å delta individuelt.

Det er gjennomsnittstiden til laget som gjelder, og det må være minimum 3 deltakere på hvert lag (ikke noe øvre tak). Alle på laget må delta på samme øvelse/distanse.

Første påmeldte deltaker i laget oppretter laget i påmeldingen. De som ønsker å være med på dette laget velger dermed dette laget fra rullegardinmenyen. Oppretter flere på samme lag nye lag, så blir man ikke deltakere på samme lag.

Slik oppretter første deltaker på laget eller i bedriften laget, deltaker to og så videre finner da dette laget i rullegardinmenyen.

Distanser

Start og mål blir for alle distanser på Gassverktomta (med unntak av barneløpet som vil starte ved skateparken i Øvervågen), med påfølgende bankett i Kulturfabrikken på kvelden. Det tas forbehold om at løypetraséer kan endres noe frem til løpsdagen.

Havmaraton (21 km)

Løype havmaraton

10 km

Løype 10 km

5 km

Løype 5 km

Barneløp

Løype barneløp 600 m
Kysten er klar

Kristiansund havmaraton på sosiale media

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for for de nyeste oppdateringene. Vi kommer også til å bruke hashtaggen #kristiansundhavmaraton.

Kontaktinfo

Ta kontakt på e-post friidrett@norodd.no ved eventuelle spørsmål.