IL NORODD TRIATLON

Om Norodd Triatlon

12. nov. 1929 ble Il. Norodd stiftet. I Lagets lover §1 sto det at Norodd skulle fremme «sunn idrett og godt kameratskap» Det var ikke enstemmig like populært med en ny klubb i Kristiansund. Det ble sagt at Norodd er et «ugress i idrettsmarken» men stifterne tenkte at intet er så vokse villig som ugress og Norodd var kommet for å bli. De første grenene var det særskilt ski og friidrett.

Dameidretten kom inn i laget 1931.
1958 ble Norodd Senior stiftet. 1967 ble sykkelgruppen stifte. 1970 ble svømmegruppen gjenopprettet. 1973 ble orienteringsgruppen stiftet ( fram til midten av 1990) 1997 ble det startet opp en løpegruppe for kvinne.
2015 ble triatlongruppen stiftet.

Sammen med IL Braatt eier Norodd Konsul Knudtzonsgt. 1. Dette består av møtelokale med kjøkken (som leies ut til interesserte ) egne klubblokaler, arkiv. Huset inneholder 10 leiligheter og 2 forretningslokaler som alle er utleid.
Alt om Norodd er vel dokumentert i et fantastisk arkiv ( etter Stein Ohr. ), som videre bestyres av Ola M. Hilstad. ( Vil dere lese om laget og dens historie ta kontakt med Ola. )

SYKLING

SVØMMING

FRIIDRETT