Treningstider etter høstferien

Etter høstferien blir det endring i treningstidene for barn og ungdom. Treningene for de yngste har fokus på allsidighet, men det er også tilbud om mer spesifikke økter for de eldste. Run for fun har etter oppstarten i vår stadig flere aktive. Dette er løpegrupper for voksne. Her er det fokus på trivsel og tilbud for både nybegynnere og erfarne løpere. Klubben ønsker også å få i gang en “Run for fun”-gruppe for ungdom. Møt opp og prøv. Finn alle detaljer om treningstilbudet her: http://www.norodd.no/treningstider/

Litt mer informasjon til deg som er ny

Bli medlem

For å bli medlem må du registrere deg i Min idrett. Se beskrivelse her: http://www.norodd.no/bli-medlem/. Du må ikke være medlem for å delta på Run for fun. Du kan også prøve noen ganger før du melder deg inn i de øvrige gruppene. Medlemsavgiften til IL Norodd er 100 kr. I tillegg kommer en treningsavgift og lisens for de som er over 13 år. For 2020 er treningsavgiften på kr 550 kr (7 – 10 år), 650 kr (11-12 år) og 700 kr (13 år og eldre).

Informasjon/kommunikasjon

Barn- og ungdomsgruppene bruker spond. Her legges det ut informasjon om treninger, arrangement mm og alle skal her registrere om de kommer på trening. Du søker om å få tilgang via denne lenken: https://group.spond.com/VUPKL (VUPKL er kode som må legges inn).

IL Norodd har også en egen facebookside og instagramkonto. Oppfordrer alle medlemmer til å følge disse.

Utstyr og treningsklær

Det viktigste utstyret for friidrett er gode joggesko. For de som ønsker å konkurrere kan det også være aktuelt å kjøpe piggsko.

IL Norodd har et rikt utvalg i klubbklær. Vi oppfordrer alle til å bruke klubbklær på trening og konkurranser. Klubbklær fås kjøpt på G-sport Løkkemyra.

Smittevern

IL Norodd har laget egne retningslinjer for smittevern (se vedlegg). Disse er basert på anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Norsk friidrett. Det viktigste er at alle som er syke holder seg hjemme fra trening og fokus på god hygiene.