Noroddløp 2020

Noroddløp 2020

IL NORODD FRIIDRETT ARRANGERER LØP

HVA:                         Løp via Strava. Barneløp, 5km, 10km og halvmaraton

HVEM:                      Alle

NÅR:                         27.04.2020 til 31.05.20

Ettersom alle idrettsarrangementer er avlyst eller utsatt, ønsker friidrettsgruppa i IL Norodd å arrangere et alternativt løp med bruk av appen Strava for alle som ønsker å delta.

Tre ulike distanser, henholdsvis 5 km, 10 km og 21 km for voksne, er lagt ut på Strava. Ved å følge nedenfor linker eller søke «Norodd 5 km», «Norodd 10 km» og «Norodd halvmaraton» i Strava-appen, vil dere finne hvor løypene går.

Norodd 5 km

Link til 5 km løypa: https://www.strava.com/segments/23541789

Kart 5 km

Kart over viser 5 km løypa. Start ved Nordvesthallen, rundt Atlanten VGS, opp til Dalebukta, videre ned Laksevågen, rundt ny gangtrase i Karihola mot Brunsvikveien deretter Dalabrekka til Dalaveien med målgang ved Skøytehallen. Deler av løypa er merket.

Norodd 10 km

Link til 10 km løypa: https://www.strava.com/segments/23660253

Kart over 10 km løypa. Start ved Dahlehallen, svipptur ned mot Gløsvågen og deretter undt Kvernberget og forbi Dahlehallen igjen og målgang 3-400m forbi Startpunkt. Deler av løypa er merket.

Norodd halvmaraton

Link til halvmaraton løypa: https://www.strava.com/segments/23659560

Halvmaraton Frei

Overfor viser kart for halvmaratonløypa (start Shell v/Rensvik mot Kvalvåg og rundt Freiøya og mål nær Rensvik krysset. Deler av løypa er merket.

Norodd Barneløp

Det finnes også en distanse for barn opp til 13 år i Folkeparken, med navnet « Norodd barneløp». Foresatte registrer seg i Strava og legger til en kommentar med navn på barnet (barna) som har deltatt på turen med den voksne. Deler av løypen er merket.

Link til Norodd barneløp: https://www.strava.com/segments/23659841

Kart barneløp

Hvordan delta?

Last ned appen Strava. Følg denne linken: https://www.strava.com/ og appen er gratis.

Når en har lastet ned appen og registrert seg der, er en klar til å delta i konkurransen. Når en skal gjennomføre et løp, starter du Strava-appen før start og avslutter den etter du er ferdig gjennomført løp.

Tiden blir automatisk registrert i appen fra startstreken til målstreken på oppgitte løype (segment)

NB! Dere kan bruke så mange forsøk dere ønsker og oppfordrer til å prøve løypene flere ganger.

Premier

De 3 raskeste menn og kvinner for hver distanse, blir premiert med utvalgte klær fra G-sport. Det vil også bli trukket ut 3 tilfeldige deltakere som premieres for hver distanse. I tillegg vil det bli premie på den som har deltatt flest ganger (uansett distanse).

Alle barn som har deltatt på barneløpet, får alle en deltagerpremie levert av Neas. I tillegg blir det trukket ut tre tilfeldige deltakere som premieres med flotte produkter fra G-sport. Deltagerpremiene og uttrekkspremie hentes ved G-sport etter konkurranseslutt (fra 1 juni til 19 juni)

Bilde fra løpet

Vi oppfordrer alle til å ta bilde ifm deltagelse i konkurransen og bildet lastes opp i Strava-appen. En jury bestående fra sponsorene vil plukke ut det beste bildet og vinner får tildelt en flott premie.

Vi håper så mange som mulig ønsker å delta!

Sponsorer for arrangementet er Neas og Sparebanken Møre

NEAS        Sparebanken Møre